De vereniging

Als je wedstrijden wilt gaan rijden, moet je lid worden van de KNHS Endurance Vereniging (KEV). Voor de impulsrubriek is dit niet nodig, daarvoor hoef je alleen lid te zijn van de KNHS.

In 2016 en 2017 is er een proef die het mogelijk maakt om klasse I te starten zonder lid te zijn van de Endurance vereniging. Je moet wel lid zijn van een rijvereniging en een endurance licentie hebben. Niet-leden betalen 10 euro inschrijfgeld meer dan leden.
Klik hier om je in te schrijven en klik vervolgens linksonderin op ‘Welkom als je geen lid bent’. Kies de wedstrijd en selecteer rechts de impulsrubriek. Vermeld bij bijzonderheden dat je niet de impulsrubriek, maar klasse 1 wil starten en de afstand die je wilt starten. Het inschrijfproces is namelijk nog niet aangepast op deze nieuwe regel.

Bekijk de folder met uitgebreide info over de KEV en endurance in het algemeen. Deze informatie is wel verouderd, maar het geeft een leuke blik op de geschiedenis van de endurance.

Via dit formulier kun je lid worden en de hoogte van de contributie bekijken.

Kijk voor meer informatie over de KEV op www.endurancevereniging.nl

2 Responses to De vereniging

1. Cassandra

Ik zou heel graag een keer willen proeven aan het rijden van een wedstrijd:) maar moet ik dan zowel lid worden van de vereniging en een start kaart aanvragen?
    Alvast bedankt,

Groet Cassandra