Laatste nieuws voor Endurance KWB 1

Aanstaande zondag is het weer zo ver: de eerste editie van Endurance Kootwijkerbroek in 2015!

Er zijn nog een paar nieuwtjes. Ten eerste komt Vanessa Teepe weer foto’s maken en je kunt een uitvergroting winnen! Daarnaast hebben we acties van Country Mill en Hotel Wassenaar.

Bij Country Mill kun je een Uvex helm winnen als je aan 3 van de 5 wedstrijden meedoet in Kootwijkerbroek (maart en augustus), Ermelo, Teteringen (Breda) en Wassenaar. Country Mill Horsesupport in Nijkerk is dé ruitersport specialist, met ruim 2500 m2 het grootste ruitersportwinkel van Nederland. Uniek is de eigen rijhal, waarin zadels kunnen worden aangemeten en getest. Heb je deelgenomen aan 3 van de 5 wedstrijden? Dan kun je op vertoon van je KNHS ledenkaart en 3 veterinaire kaarten een lot afhalen bij de Countrymill in Nijkerk. Met dit lot maak je kans op vele leuke prijzen, met als hoofdprijs een Uvex rijhelm twv 199.95. Iedereen heeft prijs!

Bij Hotel Wassenaar krijg je als enduranceruiter 20% korting! Als je een arrangement boekt, vermeld dan dat je aan onze wedstrijd mee hebt gedaan. Hotel Wassenaar biedt voor de recreatie en wedstrijdruiter een arrangement waarbij je paard ook kunt meenemen. Op 8 minuten lopen van Hotel Wassenaar bevindt zich Hoeve Lentevreugd, een nieuw 5* onderkomen voor elk paard, naast natuurgebied Lentevreugd. In deze unieke omgeving heb je volop de mogelijkheid om heerlijk buiten te rijden of te wandelen met je paard in duinen of op het strand.

Tot zondag!

vanessafoto

Reageren uitgeschakeld

Filed under Andere leuke dingen

Comments are closed.