Mooie prijzen in Endurance Cup 2013

Dit jaar wordt de Country Mill en Cavalor Endurance Cup voor de tweede keer georganiseerd. Het doel van de Cup is de breedtesport in de endurance te stimuleren. Deze Cup is dan ook uniek in de mogelijkheid om grote prijzen te winnen in de laagste klassen van de endurance. Net als vorig jaar zijn de hoofdprijzen een zadel en een jaar lang paardenvoer. Daarnaast zijn er nu ook rijhelmen, hartslagmeters en een complete set biothane tuig te winnen.

Je kunt meedoen door aan minstens 3 van de 5 wedstrijden in Kootwijkerbroek (24 maart en 11 augustus), Ermelo (12 mei), Wassenaar (5 oktober) en Wanroij (19 oktober) deel te nemen.

De ruiter met de beste resultaten in klasse 1 wint een Reactor Panel Endurance zadel dat beschikbaar wordt gesteld door Country Mill, Nijkerk. Dit zadel wordt ook gebruikt door viervoudig Europees- en Wereldkampioen endurance Maria Alvarez Ponton en Nobby.

In de klasse 2 verdient de winnaar een jaar lang voer van Cavalor. In beide klassen zijn tevens een Uvex rijhelm, een Polar hartslagmeter en een biothane set (hoofdstel, teugels en borsttuig) van Maximum te winnen.

Vettec geeft elke deelnemer aan de cup een waardebon voor je hoefsmid voor een uitgebreide clinic over hoefbescherming.

Reageren uitgeschakeld

Filed under Andere leuke dingen

Comments are closed.